Un bar « sous-marin » sur le lac gelé de St. Moritz

The Kulm Hotel St.Moritz is the main sponsor of the bar, which is serving sushi (prepared by chefs from the one-star Michelin Ryokan Hasenberg in Widen), sake and Champagne. The Kulm submarine bar, which measures 40m in length and is 9m high by 4m across, was constructed by a team of 13, including an engineer, architect, carpenter, locksmith, electrician, painter and lighting technician. Built over a two-week period in a warehouse near Zurich, in utmost secrecy, it was then transported in pieces to St Moritz and assembled overnight on Friday 7 February, so that its arrival was a complete surprise to local residents.

See on www.kulm.com

Aurélien de PIERREFEU‘s insight:

C’est sûr il fallait oser !

Voir la galerie photo du sous marin ici

Advertisements

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s

%d blogueurs aiment cette page :